En ny familjemedlem är påväg!

Tänk vad stort och magiskt att det är påväg en helt ny människa in i världen och att den ska få dig som förälder.

Självklart måste detta dokumenteras!


Jag finns i Karlskoga utanför Örebro och jag fotograferar gravida personer i hela Örebro Län och östra Värmland.


Fortsätt läsa för att få se mer bilder och veta mer.

Vem är er fotograf?

Caroline Solberg heter jag!

Jag bor i Karlskoga i ett litet rött hus med vita knutar tillsammans med min man Tom och vårt energiknippe till hund.

 

När jag inte fotograferar så ser jag mig gärna omkring i världen. Jag tycker om att bara vara ute i naturen och njuta av allt det vackra som finns där. Hur ljuset tränger sig genom grenarna på träden när morgondiset lyfter på morgonen. Hur mjuk hela världen ser ut en mulen dag eller hus solen känns mot ansiktet när den för första gången värmer om våren. 


Blev jag för djup nu? Oh, well! Vill vi veta nått ytligare? Jag älskar choklad och pepsi max! 


Låt oss nu fokusera på er igen! Jag är så taggad inför ert bröllop och hoppas att ni blir lika taggade inför att få plåtas av mig när ni fortsätter läsa.

Hur går en gravidfotografering till?

Här tänkte jag berätta lite mer om hur det går till och du har naturligtvis möjlighet att ställa frågor om så önskas. Det är så viktigt för mig att allt är klart och tydligt.

Bokningsförfrågan


Ni skickar in en bokningsförfrågan där berättar du när du har BF och jag återkommer då med en vecka som vi kan hitta en fotografering. Om vädret är viktigt för dig, för att du ex verkligen vill ha solnedgång eller liknande så behöver vi hålla datumet lite öppet.

Vad ska du ha på dig?


Jag har en lånegarderob med kläder som du kan få använda under fotografering. Men du kan såklart även ha på dig det som du vill ha på dig.


Vi samband med att jag återkopplar om jag kan fotografera dig så får du också länk till att välja kläder eller valet att använda dina egna, så det behöver du inte bestämma nu

Dags för fotografering

Nu kör vi!


Vi tar den tid vi behöver för att få de bilderna som du vill ha men räkna med att det tar upp till en timme, ibland två. Vi tar pauser om det behövs.


Är det kallt kommer jag ha med värmekuddar som vi gömmer i dina kläder så du håller dig varm även om du väljer att ha tunnare kläder i kylan.

Dags för leverans


2-4 veckor efter fotograferingen så levereras era bilder i ett digitalt galleri. Under sommaren kan detta ta längre tid eftersom jag då även fotograferar bröllop.


Fysiska bilder levereras senast 10 arbetsdagar efter ert urval.

Vad kostar det?

Jag jobbar utifrån en fotograferingsavgift som är på

2500 kr

För det får du fotograferingen, hur många ombyten som du vill, upp till en timmes fotografering. Du kan låna klänningar och kjolar av mig eller ha med egna kläder, länk till det kommer senare. Det finns även möjlighet att välja till blommor att ha i håret eller en bukett exempelvis.


Efter fotograferingen får du alla utvalda bilder i ett galleri, dessa bilder är stora nog för sociala medier.

Notera att dessa bilder inte kommer kunna framkallas.

I galleriet kan du sedan köpa fysiska bilder eller digitala filer.